maanantai 19. syyskuuta 2011

Kristen ei ole kiinnostunut avioliitosta

Näyttelijä Kristen Stewart pääsee pian valkokankaalla juhlimaan unelmahäitä Twilight -saagan päätösosassa, mutta siviilielämässä avioliitto ei häntä kiinnosta.
- En ole avioliittoja vastaan, mutta se ei herätä minussa mitään tunteita, Stewart kertoo saksalaiselle tv-kanavalle Tele 5:lle.
- Avioliitto voi olla ihana asia, mutta se on merkityksetön jos osapuolet eivät usko avioliittoon instituutiona. En tarvitse paperia tunteakseni sidettä toiseen ihmiseen, Stewart miettii.
Twilight-saagan neljännessä osassa Stewartin ja hänen tosielämän poikaystävänsä Robert Pattinsonin hahmot astelevat alttarille. Näyttelijätär kertoo myös päässeensä vaikuttamaan hääpuvun valintaan.
- Puku on hyvin klassinen, mutta rakastan sitä.
lähde

2 kommenttia:

  1. Mä muuten mietin sitä traileria katsoessani että meniköhän ne (Kristen ja Rob siis) naimisiin niissä kuvauksissa myös "oikeasti". Tämä blogaus vastannee kysymykseeni. Tuo arvelus johtui siitä että tuo BD-vihkipappi on oikea pappi myös siviilissä. Mietin että miksihän hänet oli valittu tuohon koska eihän sen olisi tarvinnut olla "oikea" pappi leffan takia.

    VastaaPoista
  2. En ole tiennytkään tästä asiasta. :D Mutta ei ne siinä oikeasti menneet naimisiin, kyllä siitä varmasti olisi ilmoitettu tiedotusvälineissä ja en muutenkaan usko et ne olis menny naimisiin, kuten tossa jutussa sanotaan niin Kristen ei ole avioliitosta kovin kiinnostunut... :)

    VastaaPoista