tiistai 2. lokakuuta 2012

Kristenin ja Robertin suhteen yllätyskäänne...

Teksti kopioitu iltalehden sivuilta (29.9.12). Itse ainakin toivon että Kristen ja Robert on palannut yhteen :)

Erityisesti Twilight-fanit kokivat todellisen kolauksen kesällä, kun näyttelijäpariskunta Kristen Stewart ja Robert Pattinson erosivat Kristenin uskottomuuden vuoksi. Kristen myönsi suhteen naimisissa olevaan ohjaaja Rupert Sandersiin, ja nuori pariskunta laittoi yhteisen kotinsa myyntiin.
Sittemmin Kristenin ja Robertin uskotaan palanneen yhteen. Joidenkin lähteiden mukaan pari on muuttanut jälleen yhteiseen kotiin. Us Weekly -lehden mukaan Robert on perustellut yhteenpaluuta sillä, ettei kukaan muu ymmärrä häntä kuten Kristen. Robertin kerrotaan kuitenkin asettaneen ehdoksi yhteenpaluulle sen, että pari menee naimisiin ja Kristen osoittaa näin täydellisen sitoutumisensa Robertiin.
"Salasuhteessa ei seksiä"
Robertin anteeksiannossa uskotaan olevan taustalla muutakin. Miehen kerrotaan nimittäin uskovan, ettei Kristen koskaan mennyt sänkyyn asti Rupert Sandersin kanssa. Radar-viihdesivusto kertoo, että sekä Kristen että Rupert vakuuttavat puolisoilleen, ettei heidän salasuhteessaan ollut mukana seksiä.
- Kristen on vakuuttanut, että hän suuteli useaan otteeseen Rupertin kanssa, mutta he eivät harrastaneet seksiä, pariskunnan lähipiiristä kerrotaan sivustolle.
- Rob ei uskonut häntä aluksi, mutta myöhemmin hän hyväksyi selityksen. Kristen on antanut Robille salasanat hänen vastaajaansa ja sähköpostiinsa todistaakseen sen, ettei hän salaile mitään ja että hän tekee kaikkensa saadakseen Robin luottamuksen takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti