sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tunnelmia Breaking Dawn 2 kutsuvierasnäytöksestä (Helsinki, 15.11.2012)

Elikkäs tässä jotain tunnelmia sieltä näytöksestä joka oli 1pv ennen ensi-iltaa! :)



Tultii kaverin kanssa paikalle vähän yli puol tuntia näytöksen alkua. Paikalle oli jo tullu paljon ihmisä, paljon enemmän kuin Epäilyksen kustuvierasnäytöksessä, jonne voitin kaverin kanssa liput pari vuotta sitten.

Paikalla oli Glitterin porukkaa, joilla oli mukana 3 Twilight pahvinukkea, Edward, Bella & Jacob.
Niiden kanssa pääsi sitten yhteiskuvaan, kuvat löytyy Glitterin facebook-sivulta. Oon tuolla yhdessä kuvassa, mutta en kerro missä, haha :_D Saatte ite arvailla.

Glitteriltä kutsut voittaneet voittivat myös stailaukset, kyllä ihmisten päät vähän kääntyivät kun nurkan takaa ilmestyi kaksi tyttöä, toinen stailattu Bellaksi ja toinen Edwardiksi.

Glitteriltä oli myös mukana 2 S-U-P-E-R isoa BD2 julea, ite en halunnu menettää paikkaa jonos (mentii kaverin kanssa sinne eteen et päästää saliin ekana, vaikka meitä enne siel oli vaikka ketä nii ne ei vissii tajunnu mennä siihen ovien etee) nii pyysin kaverii pyytää sitä: ja se sai sen toisen mutta se on anto sen mulle koska lupasin et se saa meidän Aamunkoi kutsuvierasnäytös kutsun, molemmat halus sen muistoks.

Salissa penkeillä oli jokaiselle Glitterin pussi, josta löytyi koru ja glitterin mainoslappusia.

Itse leffa oli aivan mahtava, siitä en sen enempää tarvitse selittää, you know AIVAN MAHTAVA, the best. Kyllä riitti itkemistä koko leffan ajaksi. Ja vielä sen jälkeenkin. Vielä kyseltii leffan jälkee Glitteriltä että olisiko niitä Twilight pahvinukkeja saada, mutta valitettavasti ne oli jo varattu muualle :(

Leffan jälkee kurkittiin ihmisten jättämiin glitter pusseihin et jättikö kukaan BD2 kutsuja sinne: ja kuinkas ollakkaan, mun kaveri löys heti kutsun mulle, että sain sitten muistoksi kutsun ja viel jättijulisteen, jota raahasin mukanani loppupäivän, ja myös Turkuun jonne menin MN-festareille.

Suuret kiitokset Nordisk Filmille aivan mahtavasta illasta! ♥
Paljon kiitoksia myös Konvehdille jonka blogista (tvailait.blogspot.com) voitettiin kaverin kanssa liput kutsuvierasnäytökseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti